АНТОЛОГ
0.00 0
Време за достава: 30-60 минути
Недела: 10:00 - 10:00
Плаќање: во готово / онлајн
Мин. нарачка: 300 ден. + достава

КНИГИ ЗА ДЕЦА 0-3 ГОДИНИ

КНИГИ ЗА ДЕЦА 3-6 ГОДИНИ

КНИГИ ЗА ДЕЦА 6-9 ГОДИНИ

КНИГИ ЗА ДЕЦА 9-12 ГОДИНИ

АНТОЛОГИИ

БИЗНИС

БИОГРАФИИ И АВТОБИОГРАФИИ

ЕСЕИ И СТУДИИ

ИСТОРИЈА И ПОЛИТИКА

ПОЕЗИЈА

ПОПУЛАРНА ПСИХОЛОГИЈА

РОДИТЕЛИ И ДЕЦА

УМЕТНОСТ И ФОТОГРАФИЈА

ФИКЦИЈА ЗА МЛАДИ

ЉУБОВНИ И РОМАНСИ

АВАНТУРИ

БЕЛЕТРИСТИКА

ИСТОРИСКИ ДРАМИ

КЛАСИЦИ

КРИМИ, ТРИЛЕРИ И МИСТЕРИИ

РАСКАЗИ

ФАНТАЗИЈА, ФАНТАСТИКА И НАУЧНА ФАНТАСТИКА

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на +389 2 3060200

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.