РУСТИКАНА
Американска
5.00 / 10399 16
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 36 минути
Понеделник: 13:00 - 22:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ЛАДНИ МЕЗИЊА

ТОПЛИ МЕЗИЊА

БУРГЕРИ И СЕНДВИЧИ (СЕКОЈ ОД НАВЕДЕНИВЕ БУРГЕРИ МОЖЕ ДА СЕ НАРАЧА СО 100% ЈУНЕШКА ПЛЕСКАВИЦА КОЈА СЕ НАОЃА ВО ДОДАТОК, ОСВЕН NEW YORKER, THE DOUBLE SMASH И STIFFLER'S MOM) )

САЛАТИ

БРУСКЕТИ И ТОРТИЉИ

ВЕГЕ ШЕМА

МЕЛЕНО МЕСО

СВИНСКО МЕСО

МЕЗИЊА ЗА ДВЕ ОСОБИ

ПИЛЕШКО МЕСО

ДОДАТОК

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори