ТРИ КНИЖАРНИЦА
5.00 / 15 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 30 минути
Петок: 09:00 - 20:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: Онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: 11 Oktomvri, 13 Ноември, Aerodrom, Avtokomanda, Bardovci, Bunjakovec, Butel 1, Butel 2, Centar, Chair, Chento, Crniche, Debar Maalo, Drachevo, Dukjandzik, Gazi Baba, Gorche 1, Hrom, Kachanichki pat, Kapishtec, Karposh 1, Karposh 2, Karposh 3, Karposh 4, Kisela Voda, Kjeramidnica, Kozle, Madzari, Madzir Maalo, Michurin, Momin potok, MRTV, Naselba Lisiche, Nerezi, Novo Lisiche, Prolet, Przhino, Rasadnik, Taftalidze, Topansko pole, Trnodol, Vizbegovo, Vlae, Vodno, Zhdanec, Zhelezara, Zlokukjani, Гоце Делчев, Козјак, Маркет, Острово, Средно Водно, Стара Чаршија, Тасино чешмиче, Триангла, Усје, Центар.

НЕДЕЛА НА ЖЕНАТА

БЕЛЕТРИСТИКА

БИЗНИС ЛИТЕРАТУРА

БИОГРАФИИ

КЛАСИЧНА ЛИТЕРАТУРА

ЛИТЕРАТУРА ЗА ДЕЦА

ПЛАНЕР

ПОПУЛАРНА ПСИХОЛОГИЈА

ТРИЛЕР

ПОПУЛАРНА НАУКА

БОЕНКИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори