PLASET DONER AND BURGER EAST GATE
Американска, Турска
5.00 1
Време за достава: 30-60 минути
Сабота: 10:00 - 21:00
Плаќање: во готово / онлајн
Мин. нарачка: 300 ден. + достава

DONER AND DURUM

DONER AND DURUM MENU

BURGERS

BURGER MENU

SALADS

SNACKS

SNACKS MENU

TOAST

TOAST MENU

DONER BOX

AMERICAN BURGERS

AMERICAN BURGERS MENU

EXTRAS

FUN MEALS

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на +389 2 3060200

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.