ДУКАТ
Македонска
5.00 / 13066 27
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 37 минути
Петок: 09:00 - 22:30
Мин. нарачка: 50 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ЧОРБИ (ДО 13 ЧАСОТ)

САЛАТИ

ОМЛЕТ (ДО 13 ЧАСОТ)

ПЕЧЕЊЕ И ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ

СКАРА

РИЖОТО

РИБА

ПРЕДЈАДЕЊЕ

МАКАЛА

ПЕЦИВА ОД ФУРНА

СОСОВИ И ДОДАТОЦИ

ДЕСЕРТ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори