Почитувани корисници, моментов имаме проблем со најававување преку Facebook на www.KlikniJadi.mk. Ве молиме да се регистрирате одново со вашиот имејл за да можете да нарачувате. Се извинуваме за непријатноста и ви посакуваме убав ден - Тимот на Кликни Јади.
ПУЛС РЕСТОРАН - ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК РЕСТОРАН
Здрава
4.98 4
Време за достава: 30-60 минути
Сабота: 10:00 - 10:00
Плаќање: во готово / онлајн
Мин. нарачка: 300 ден. + достава

ЛЕНЕНО МАСЛО

ЦЕДЕНИ СОКОВИ, СМУДИ И ПРОТЕИНСКИ ШЕЈКОВИ

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА

ПАКЕТ МЕНИ-ОБРОК

ДЕСЕРТИ

МЕНИА ДИЕТИ - БАЛАНСИРАНО МЕНИ 1800KCAL (НАРАЧКИ ЕДЕН ДЕН ОДНАПРЕД)

МЕНИ ДИЕТИ - КЕТО ИСХРАНА - НАРАЧКИ ЕДЕН ДЕН ОДНАПРЕД

МЕНИ ДИЕТИ - ВЕГАН ИСХРАНА ( НАРАЧКА ЕДЕН ДЕН ОДНАПРЕД)

МЕНИ ДИЕТИ - ДИЈАБЕТСКА ИСХРАНА ( НАРАЧКА ЕДЕН ДЕН ОДНАПРЕД)

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.