Сите кујни
Македонска (26)
Американска (35)
Интернационална (61)
Кинеска (1)
Грчка (1)
Италијанска (22)
Мексиканска (4)
Турска (8)
Вегетаријанска (5)
Веганска (4)
Протеинска (6)
Морска (8)
Босанска (0)
Безглутенска (2)
Повеќе

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

restaurant photo
5.00 / 1455
Американска, Интернационална
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (70д. достава)
Отвара во Вторник - 09:30 часот
restaurant photo
5.00 / 51
Македонска, Интернационална, Веганска, Протеинска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 169
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 8993
Мексиканска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 73
Македонска, Американска, Интернационална, Вегетаријанска, Веганска, Протеинска, Морска, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 3956
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 3315
Американска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 35
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (60д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 418
Интернационална, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.98 / 756
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 1923
Македонска, Американска, Интернационална, Мексиканска, Вегетаријанска, Веганска, Протеинска, Морска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 300 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1972
Интернационална, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 425
Македонска, Американска, Интернационална, Мексиканска, Вегетаријанска, Морска, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
4.95 / 37
Американска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1324
Интернационална
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 163
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
4.99 / 329
Македонска, Интернационална, Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
4.99 / 199
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 12:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1584
Американска, Интернационална
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 9
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 617
Американска, Интернационална, Вегетаријанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:30 часот
restaurant photo
5.00 / 731
Интернационална
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори