ПЕЛИСТЕР
Вегетаријанска, Италијанска
5.00 / 10818 18
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 52 минути
Понеделник: 10:00 - 22:30
Мин. нарачка: 800 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

МЕЗЕ (ОД 12:00Ч)

СУПИ (ОД 10:00Ч ДО 14:00Ч)

САЛАТИ (ОД 12:00Ч)

СЕНДВИЧИ (ОД 12:00Ч ДО 14:00Ч)

ОМЛЕТИ И КАЈГАНА (ОД 10:00Ч ДО 14:00Ч)

ПИЦА (ОД 12:00Ч)

ПАСТА (ОД 12:00Ч)

РИЖОТО (ОД 12:00Ч)

ПИЛЕШКО (ОД 12:00Ч)

МИСИРКА

СВИНСКО (ОД 12:00Ч)

ГОВЕДСКО (ОД 12:00Ч)

РИБА (ОД 12:00Ч)

ДЕСЕРТИ (ОД 12:00Ч)

СЛАТКИ ПАЛАЧИНКИ

ДОДАТОЦИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори