PLASET DONER AND BURGER BUNJAKOVEC
Американска, Турска
5.00 / 2699 1
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 35 минути
Петок: 10:00 - 23:00
Мин. нарачка: 100 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

DONER AND DURUM

DONER AND DURUM MENU

BURGERS

BURGERS MENU

SNACKS

SNACKS MENU

TOAST

DONER BOX

AMERICAN BURGERS

AMERICAN BURGERS MENU

FUN MEALS

EXTRAS

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори