FLOWER ATELJE BY TENI
5.00 / 9 0
Време за достава: 30-60 минути
Сабота: 10:00 - 15:30
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: Онлајн

КУТИЈА ЦВЕЌЕ СО ВИСКИ И ЛИНДТ

КУТИЈА ЦВЕЌЕ СО ВИНО И ЛИНДТ

КУТИЈА ЦВЕЌЕ

БУКЕТ ЦВЕЌЕ

КУТИЈА СО МЕЧЕ

101 РУЖА БУКЕТ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори