Како да нарачам?

 

Отворете на www.kliknijadi.mk 

  • Регистрирајте се
  • Одберете ресторан
  • Одберете јадење
  • Внесете адреса и телефон за контакт 
  • Нарачајте и почекајте да стигне доставувачот 

Доколку имате проблем при регистрација, најава или пак при креирање на нарачка,
ве молиме контактирајте не на 078 47 80 14

 

 

 

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори