УРАНИЈА
Македонска, Интернационална, Морска храна
(61)
Време за достава: 50 минути
Просечно време за достава: 39 минути
Среда: 09:30 - 22:00
Мин. нарачка: 500 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПОЈАДОК

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

СИРЕЊА

ПРЕДЛОГ ЗАКУСКА ОД КУЌАТА

ЗАКУСКИ ОД МАКЕДОНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ЗАКУСКА ОД БРУСКЕТИ

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ЛЕПЕЗА ОД ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

РИБИ И РАКОВИ

САЛАТИ

КАПРЕЗЕ ЛЕСНИ ЗАКУСКИ

ЊОКИ

РИЖОТО

ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА ОД ТЕЛЕШКО

ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА ОД СВИНСКО ФИЛЕ

ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА ОД ПИЛЕШКО

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА

ПЕЧЕЊА

СКАРА

ДЕСЕРТИ

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори