BIBLIOTEKA LIQUOR STORE
Алкохол
5.00 / 769 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 30 минути
Недела: 10:00 - 10:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: Онлајн

БУРБОНИ

ВИСКИ-SINGLE MALT

УЗО

ШАМПАЊ

ВОДКА

ВИСКИ

ЏИН

КОЊАК

РУМ

ТЕКИЛА

ЛИКЕР

РАКИЈА

ОВОШНИ ВИНА

ДИГЕСТИВИ

ПАКУВАЊА СО ЧАШИ

ШПАНСКИ ВИНА

ВИНА ВЕНЕЦ ВИНАРИЈА

ВИНА ЛАЗАР ВИНАРИЈА

ВИНА ТИКВЕШ ВИНАРИЈА

ВИНА ПОПОВ ВИНАРИЈА

ВИНА БОВИН ВИНАРИЈА

БРЗАНОВ ВИНАРИЈА

СИРУПИ

KАМНИК ВИНА

КОКТЕЛИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори