ПИЦЕРИЈА БАЛИЛА
4.99 / 3442 10
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 33 минути
Петок: 09:30 - 22:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: 11 Oktomvri, Aerodrom, Avtokomanda, Bardovci, Bunjakovec, Butel 1, Butel 2, Centar, Chair, Chento, Crniche, Debar Maalo, Dukjandzik, Gazi Baba, Gorche 1, Gorno Lisiche, Hrom, Kachanichki pat, Kapishtec, Karposh 1, Karposh 2, Karposh 3, Karposh 4, Kisela Voda, Kjeramidnica, Kozle, Madzari, Madzir Maalo, Michurin, Momin potok, MRTV, Naselba Lisiche, Nerezi, Novo Lisiche, Pintija, Pripor, Prolet, Przhino, Radishani, Rasadnik, Taftalidze, Topansko pole, Trnodol, Vizbegovo, Vlae, Vodno, Zhdanec, Zhelezara, Zlokukjani, Козјак, Острово, Сингелич, Средно Водно, Стара Чаршија, Тасино чешмиче, Триангла, Усје, Хиподром, Центар.

САЛАТИ И ПРЕДЈАДЕЊА

ПИЦИ - МАЛА 24ЦМ СРЕДНА 28ЦМ ГОЛЕМА 33ЦМ

ШПАГЕТИ / ФУСИЛИ / ТАЉАТЕЛИ

ТОРТЕЛИНИ И ЊОКИ

ЛАЗАЊИ

ДЕСЕРТИ

ДОДАТОЦИ KJFD

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори