BURGER KING
Американска
(2166)
Време за достава: 40 минути
Просечно време за достава: 39 минути
Понеделник: 11:00 - 22:40
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица
ВНИМАНИЕ Овој ресторан не испорачува во: Бутел 1, Ѓорче 1, Маџари, Ново Лисиче, Шуто Оризари, Влае, Ченто, Момин поток, Злокуќани, Качанички пат, Усје, Триангла, Хром, Радишани, Пинтија, Хиподром, Даме Груев - Новоселски пат, Припор, Визбегово, Драчево, Горно Лисиче, Долно Лисиче, Волково, Бардовци, Ѓорче 2, Орман, Населба Лисиче, Петровец, Аеродром Александар Велики, Ракотинци, Сопиште, Сингелич

MENU

BURGER

KIDS MEAL

SNACKS

SWEETS

SAUCE

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори