Почитувани повеќе не вршиме наплата со терминали. Ве замолуваме нарачките да ги плаќате онлине или во готово !!!
ЛИРА
Македонска, Интернационална, Морска храна
(97)
Време за достава: 106 минути
Просечно време за достава: 49 минути
Недела: 10:00 - 23:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово

ДОРУЧЕК(BREAKFAST)

СУПИ И ЧОРБИ (SOUPS AND STEWS)

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА (COLD STARTERS)

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА ( HOT STARTER)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN DISHES)

ЈАДЕЊА НА СКАРА (GRILLED DISHES)

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КУЌАТА (HOUSE SPECIALTIES)

ПЕЧЕЊА (BAKING)

ВЕГЕТАРИЈАНСКА КУЈНА

РИБИ И ЛИГЊИ (FISH AND SQUID)

САЛАТИ (SALADS)

ПРИЛОЗИ

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

АПЕТИСАНИ

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори