PUBLIC ROOM
Македонска, Здрава храна, Интернационална
(674)
Време за достава: 35-65 минути
Просечно време за достава: 39 минути
Понеделник: 09:30 - 22:30
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
За нарачки над 400 денари - 10 % попуст
Бесплатна достава во следниве населби: _Центар, 11 Октомври, Аеродром, Буњаковец, Водно, Дебар Маало, Капиштец, Карпош 1, Карпош 2, Кисела Вода, Козле, Маџир Маало, Мичурин, МРТВ, Острово, Пржино, Пролет, Расадник, Тасино чешмиче, Тафталиџе, Центар, Црниче.

ПОЈАДОК (ДО 14 ЧАСОТ)

САЛАТИ (SALADS)

СЕНДВИЧИ (SANDWICHES)

МЕЗЕ (MEZZE)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN DISHES)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори