BAKING BREAD BURGERS - EAST GATE
5.00 0
Време за достава: 30-60 минути
Четврток: 10:00 - 21:30
Плаќање: во готово / онлајн
Мин. нарачка: 250 ден. + достава

BAKING BREAD BOX

GARDEN GOURMET ПОСНО МЕНИ

CLASSIC BURGERS

SMASH BURGERS

CHICKEN BURGERS

MINI BURGERS

VEGE / VEGAN

HOT DOG

WRAPS

NUGGETS

FRIES

ДОДАТОЦИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на +389 2 3060200

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.