MIKEL COFFEE SHOP
5.00 / 1051 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 28 минути
Четврток: 09:00 - 23:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово

SUMMER SPECIAL DRINKS ( REGULAR SIZE 14 OZ -295 ML )

ЛЕТНИ КОКТЕЛИ

COLD COFFEES

COLD SPECIAL DRINKS

COLD CHOCOLATE AND MORE

FRESH JUICES

HOT COFFEES

HOT SPECIALS

HOT CHOCOLATE AND MORE

ADD ON / ДОДАТОЦИ

FOOD AND MORE

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори