Сите кујни
Алкохол (3)
(1)
Јапонска (2)
Американска (29)
Медитеранска (5)
Кинеска (5)
Турска национална (6)
Мексиканска (4)
Грчка (4)
Англиска (0)
Протеинска храна (5)
Здрава храна (11)
Арапска (0)
Македонска (43)
Кубанска (1)
Италијанска (13)
Вегетаријанска (5)
Корејска (0)
Египетска (0)
Интернационална (60)
Далматинска (0)
Морска храна (11)
Француска кујна (0)
Повеќе

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

restaurant photo
4.98 / 226
Македонска, Италијанска
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 93
Алкохол
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 1936
Здрава храна, Вегетаријанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.98 / 607
Македонска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 203
Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 11:00 часот
restaurant photo
4.99 / 6047
Мексиканска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 862
Италијанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 551
Македонска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:30 часот
restaurant photo
5.00 / 3
Алкохол
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.98 / 350
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 30
Алкохол
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
4.99 / 656
Италијанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 2136
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.98 / 297
Македонска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 5478
Италијанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 3616
Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 5569
Италијанска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 449
Италијанска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.97 / 144
Македонска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 10:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1574
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 76
Италијанска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 10
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1817
Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 13
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 415
Италијанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:30 часот
restaurant photo
5.00 / 3922
Македонска, Здрава храна, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 447
Здрава храна, Протеинска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 138
Здрава храна, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.98 / 891
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 626
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:30 часот
restaurant photo
5.00 / 588
Македонска, Турска национална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 170
Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1060
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 12:00 часот
restaurant photo
4.98 / 169
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 12:00 часот
restaurant photo
4.99 / 4630
Здрава храна, Вегетаријанска, Протеинска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 409
Американска
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 105
Здрава храна, Протеинска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 737
Македонска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 11:00 часот
restaurant photo
5.00 / 438
Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Вторник - 09:00 часот

Привремено деактивирани ресторани

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори