ALTEA MM
Алкохол
(51)
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 39 минути
Понеделник: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: Онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: _Центар, 11 Октомври, 13 Ноември, Автокоманда, Аеродром, Аеродром Александар Велики, Бардовци, Буњаковец, Бутел 1, Бутел 2, Визбегово, Влае, Водно, Волково, Гази Баба, Горно Лисиче, Горно Нерези, Ѓорче 1, Ѓорче 2, Даме Груев - Новоселски пат, Дебар Маало, Долно Лисиче, Драчево, Дуќанџик, Жданец, Железара, Железара индустриска зона, Злокуќани, Илинден, Капиштец, Карпош 1, Карпош 2, Карпош 3, Карпош 4, Качанички пат, Ќерамидница, Кисела Вода, Козле, Маџари, Маџир Маало, Мичурин, Момин поток, МРТВ, Населба Лисиче, Ново Лисиче, Орман, Острово, Петровец, Пинтија, Пржино, Припор, Пролет, Радишани, Ракотинци, Расадник, Сингелич, Сопиште, Средно Водно, Стара Чаршија, Тасино чешмиче, Тафталиџе, Топанско поле, Триангла, Трнодол, Усје, Хиподром, Хром, Центар, Црниче, Чаир, Ченто, Шуто Оризари.

ПИЈАЛОЦИ

ПAKETИ

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори