DONUT BAR
Американска
5.00 / 215 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 58 минути
Среда: 09:30 - 19:30
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ПАКЕТ КРОФНИ

СПЕЦИЈАЛ КРОФНИ

ПАЛАЧИНКИ | СИТЕ ПАЛАЧИНКИ СЕ СО ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 100 ДЕНАРИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори