FITNESS HOUSE
Здрава, Протеинска
5.00 / 57744 68
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 42 минути
Петок: 09:00 - 22:45
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: 11 Oktomvri, Aerodrom, Avtokomanda, Bardovci, Bunjakovec, Centar, Crniche, Debar Maalo, Dukjandzik, Gazi Baba, Gorche 1, Hrom, Kachanichki pat, Kapishtec, Karposh 1, Karposh 2, Karposh 3, Karposh 4, Kisela Voda, Kjeramidnica, Kozle, Madzari, Madzir Maalo, Michurin, Momin potok, MRTV, Naselba Lisiche, Nerezi, Novo Lisiche, Pintija, Pripor, Prolet, Przhino, Rasadnik, Taftalidze, Topansko pole, Trnodol, Vlae, Vodno, Zhdanec, Zlokukjani, Острово, Сингелич, Стара Чаршија, Тасино чешмиче, Триангла, Центар.

ПОЈАДОК

СУПИ

САЛАТИ

ПИЦА

ВРАПОВИ

ФИТ БУРГЕРИ

ФИТ ПАСТА

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ

ДЕСЕРТИ

СМУТИ (СЕКОЕ СМУТИ МОЖЕ ДА БИДЕ И СО МЛЕКО ОД БАДЕМИ +40 ДЕНАРИ)

ЦЕДЕНИ СОКОВИ

ДОДАТОЦИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори