BKW Bukowski Hybrid Bar
Американска
5.00 / 2319 1
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 33 минути
Недела: 10:00 - 10:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: 11 Oktomvri, 13 Ноември, Aerodrom, Avtokomanda, Bardovci, Bunjakovec, Butel 1, Butel 2, Centar, Chair, Crniche, Debar Maalo, Dukjandzik, Gazi Baba, Gorche 1, Gorche 2, Gorno Lisiche, Hrom, Kachanichki pat, Kapishtec, Karposh 1, Karposh 2, Karposh 3, Karposh 4, Kisela Voda, Kjeramidnica, Kozle, Madzari, Madzir Maalo, Michurin, Momin potok, MRTV, Naselba Lisiche, Nerezi, Novo Lisiche, Pintija, Pripor, Prolet, Przhino, Rasadnik, Taftalidze, Topansko pole, Trnodol, Vizbegovo, Vlae, Vodno, Volkovo, Zhdanec, Zhelezara, Zhelezara industriska zona, Zlokukjani, Маркет, Острово, Средно Водно, Стара Чаршија, Тасино чешмиче, Усје, Хиподром, Центар.

САЛАТА

МЕЗЕ

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА

СЛАЈДЕРИ

СЕНДВИЧИ

ТАКО

ВЕГЕТАРИЈАНСКО МЕНИ - FREE DELIVERY

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори