ЅВЕЗДЕН ОКЕАН EAST GATE MALL
5.00 0
Време за достава: 30-60 минути
Четврток: 10:00 - 21:30
Плаќање: во готово / онлајн
Мин. нарачка: 300 ден. + достава

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ (МОЖЕ ДА СЕ ОДБЕРЕ СО ПЛУС САМО 2 ГЛАВНИ ЈАДЕЊА. ИЗБЕРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ГЛАВНИ ЈАДЕЊЕ ПОДОЛУ ВО ДОДАТОЦИ.)

СУПИ

САЛАТА

ПИЛЕШКО ( ДОДАТОЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗА 30.ПРЖЕНИ ПИЛЕШКИ КРИЛЦА И 37.СУВО ПИЛЕШКО )

ТЕЛЕШКО

СВИНСКО ( ДОДАТОЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗА 46.СУВО СВИНСКО И 499.СУВИ СВИНСКИ РЕБРА )

РИБА ( ДОДАТОЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗА 63.СУВА РИБА, 67.ЧИПС ОД РАКЧИЊА И 555.СУШИ РОЛС )

БЕЗ МЕСО ( ДОДАТОЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗА 73.ЧИПС ОД КОМПИР )

ТЕСТЕНИНИ ( ДОДАТОЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗА 90.КИНЕСКО ЛЕПЧЕ, 91.ПРОЛЕТНИ РОЛЦА БЕЗ МЕСО, 92.ПРОЛЕТНИ РОЛЦА СО МЕСО. 93.ПРЖЕНИ ПЕЛМЕНИ СО СВИНСКО И ЗЕЛЕНЧУК, 95.ВАРЕНИ ПЕЛМЕНИ СО СВИНСКО И ЗЕЛЕНЧУК. )

ОРИЗ ( ДОДАТОЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕРАТ ЗА 100.ВАРЕН ОРИЗ )

ДОДАТОЦИ

ДЕСЕРТИ MOPE

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на +389 2 3060200

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.