MAPO CITY COFFEE
5.00 0
Време за достава: 30-60 минути
Четврток: 10:30 - 21:30
Плаќање: Онлајн
Мин. нарачка: 300 ден. + достава

КАПСУЛИ ( 18 КАПСУЛА)

ПИВА

МЕЛЕНО/ ЗРНО

ПРИБОР

НЕАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ

МАШИНИ ЗА КАФЕ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на +389 2 3060200

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.