Почитувани повеќе не вршиме наплата со терминали. Ве замолуваме нарачките да ги плаќате онлине или во готово !!!
ВОДЕНИЦА МУЛИНО
Македонска, Интернационална, Морска храна
(429)
Време за достава: 120 минути
Просечно време за достава: 46 минути
Недела: 00:00 - 00:00
Мин. нарачка: 500 ден. + достава
Плаќање: во готово

ПРЕДЈАДЕЊЕ

МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ

ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ

ТОПЛО МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ

САЛАТИ

ДОДАТОЦИ

СОСОВИ ЗА ПАСТА

ПАСТА

РИЖОТО

ПИЦИ

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - ТЕЛЕШКО МЕСО

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - СВИНСКО И ПИЛЕШКО МЕСО

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - МОРСКО

ДЕСЕРТИ

СЕЗОНСКИ ДЕСЕРТИ

АПЕТИСАНИ

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори