Поради зголемен обем на нарачки и голем застој во сообраќајот, можно е определено доцнење на Вашите нарачки. Ви благодариме на разбирањето!!!
THE STRONGEST SHOP
Здрава
5.00 / 91 0
Време за достава: 70-100 минути
Просечно време за достава: 40 минути
Четврток: 09:00 - 19:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ГЛУТАМИНИ

ЗДРАВА ИСХРАНА

АМИНО КИСЕЛИНИ

БЦАА

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

ПРОТЕИНИ

КРАТИНИ

РЕГЕНЕРАЦИЈА И ЗАКРЕПНУВАЊЕ

СИЛА И ЕНЕРГИЈА

ТОПАЧИ НА МАСТИ

ТРИБУЛУС И СТИМУЛАНСИ

ПРОТЕИНСКИ ПУТЕРИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори