NOODLES TO GO
Кинеска, Азиска
4.99 / 4646 21
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 36 минути
Петок: 09:00 - 22:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ПРОМОТИВНО МЕНИ

КИНЕСКИ СПЕЦИЈАЛНИ ОБРОЦИ 600-650 ГР.

ПРЖЕНИ НУДЛИ ВО ВОК ТАВА 600 ГР.

ОРИЗ ПРЖЕН ВО ВОК ТАВА 600 ГР.

КАРИ ОБРОЦИ 600 ГР.

ЧИЛИ ОБРОЦИ 600 ГР.

СОСТАВИ СОПСТВЕН ОБРОК - МАЛА ПОРЦИЈА 400ГР. ( ИЗБОР САМО НА ЕДЕН СОС ОД ДОДАТОЦИ)

СОСТАВИ СОПСТВЕН ОБРОК - ГОЛЕМА ПОРЦИЈА 600-650ГР. ( ИЗБОР САМО НА ЕДЕН СОС ОД ДОДАТОЦИ)

ОБРОЦИ СО FOO YOUNG ОМЛЕТ

ЗАКУСКИ

SALT & PEPPER ЗАКУСКИ

РОЛНИ СО ТЕНКИ КОРИ 180-200 ГР.

ДЕТСКО МЕНИ И ДОДАТОЦИ

СУПИ 0,5 Л.

СУПИ СО НУДЛИ 0,5L - ИСПОРАКА ВО ТЕГЛА

ДЕСЕРТИ 200 ГР.

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори