НАРГИЛЕ
Турска национална
4.99 / 801 7
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 52 минути
Среда: 13:00 - 16:30
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: Avtokomanda, Bunjakovec, Butel 2, Gazi Baba, Debar Maalo, Dukjandzik, Zhelezara, Zhelezara industriska zona, Karposh 1, Kjeramidnica, Madzir Maalo, Momin potok, MRTV, Prolet, Стара Чаршија, Topansko pole, Centar, Centar, Chair.

БУРГЕРИ

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ

ДЕСЕРТИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори