Поради зголемен обем на нарачки и голем застој во сообраќајот, можно е определено доцнење на Вашите нарачки. Ви благодариме на разбирањето!!!
MATTO NAPOLETANO
Италијанска
5.00 / 259 1
Време за достава: 70-100 минути
Просечно време за достава: 40 минути
Четврток: 10:00 - 23:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

PANUZZOS

LE PIZZE

CONTEMPORARY NEAPOLITAN PIZZA

GOURMET NEAPOLITAN PIZZA

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори