Почитувани, поради лошите временски услови, како и голем број нарачки, можно е одредено доцнење на вашите нарачки. Се извинуваме за непријатноста и Ви благодариме на разбирањето !
PASTEL
Здрава храна, Интернационална, Американска
5.00 / 188 0
Време за достава: 75-105 минути
Просечно време за достава: 32 минути
Петок: 09:00 - 19:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ПЕЦИВА

СЛАТКИ ПЕЦИВА

ЛЕБОВИ

СЕНДВИЧИ

САЛАТИ

КОЛАЧИ

ТОРТИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори