CRUX
Здрава храна
5.00 / 8 0
Време за достава: 75-105 минути
Просечно време за достава: 43 минути
Сабота: 10:00 - 15:30
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ПРОТЕИНСКИ СМУТИ

ДЕТОКС СМУТИ

ОСВЕЖИТЕЛНИ СМУТИ

ОВЕСНИ КАШИ

ЧИА ПУДИНГ

БАГЕЛ

ЦЕДЕНИ СОКОВИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори