Сите кујни
Алкохол (4)
(1)
Јапонска (2)
Кафе (1)
Американска (29)
Медитеранска (4)
Кинеска (5)
Турска национална (6)
Мексиканска (4)
Грчка (4)
Англиска (0)
Протеинска храна (5)
Здрава храна (12)
Арапска (0)
Македонска (40)
Кубанска (1)
Италијанска (12)
Вегетаријанска (5)
Корејска (0)
Египетска (0)
Интернационална (54)
Далматинска (0)
Морска храна (9)
Француска кујна (1)
Повеќе

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

restaurant photo
4.98 / 309
Македонска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 305
Македонска, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 102
Алкохол
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 49
Алкохол
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 20
Алкохол
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.97 / 631
Македонска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 6264
Мексиканска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 2156
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 3083
Македонска, Италијанска, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 683
Македонска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 10:30 часот
restaurant photo
4.98 / 172
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 12:00 часот
restaurant photo
4.99 / 505
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 685
Италијанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 3662
Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 12:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1837
Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 91
Македонска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 5790
Италијанска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.97 / 163
Италијанска, Интернационална, Морска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 4728
Здрава храна, Вегетаријанска, Протеинска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 694
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 73
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 3977
Македонска, Здрава храна, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 494
Италијанска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 451
Американска
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.97 / 154
Македонска, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 10:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1010
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 7
Здрава храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 1640
Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 541
Здрава храна, Протеинска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 751
Македонска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 11:00 часот
restaurant photo
4.99 / 226
Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 641
Македонска, Турска национална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 163
Здрава храна, Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 18
Македонска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 17:00 часот
restaurant photo
5.00 / 109
Здрава храна, Протеинска храна
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
4.99 / 869
Грчка
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 500 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 10:00 часот
restaurant photo
5.00 / 1948
Здрава храна, Вегетаријанска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот
restaurant photo
5.00 / 442
Интернационална, Американска
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 17:30 часот
restaurant photo
4.99 / 421
Италијанска, Интернационална
Време на достава: 30-60 мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:30 часот
restaurant photo
4.99 / 284
Македонска, Италијанска
Време на достава: ? мин.
Мин. нарачка: 400 + (30д. достава)
Отвара во Понеделник - 09:00 часот

Привремено деактивирани ресторани

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори