CAKE MASTER
4.99 / 349 4
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 43 минути
Четврток: 09:00 - 19:00
Мин. нарачка: 500 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

СТАМЕВСКИ СИТНИ КОЛАЧИ ( ЗАМРЗНАТИ )

SWEET HOUSE СИТНИ КОЛАЧИ ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ КОМАДНИ ТОРТИ И ДЕСЕРТИ ( ЗАМРЗНАТИ )

САЛЗБУРГ СТАНДАРДНИ ТОРТИ 500ГР. ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ СТАНДАРДНИ ТОРТИ 600ГР. ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ СТАНДАРДНИ ТОРТИ 800ГР. ( ЗАМРЗНАТИ )

SWEET HOUSE СТАНДАРДНИ ТОРТИ 800ГР. ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ СТАНДАРДНИ ТОРТИ 1КГ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ ДОДАТНО УКРАСЕНИ ТОРТИ 1КГ ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ ДОДАТНО УКРАСЕНИ ТОРТИ 1.5КГ ( ЗАМРЗНАТИ )

СТАМЕВСКИ ДОДАТНО УКРАСЕНИ ТОРТИ 2КГ ( ЗАМРЗНАТИ )

ЕКСКЛУЗИВНИ ТОРТИ ( ЗАМРЗНАТИ )

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори