Twiggy
Италијанска, Интернационална
(89)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 55 минути
Сабота: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ОБРОЦИ

САЛАТИ СО ФУРНАРИНИ

ПИЛЕШКО МЕНИ

ТОПЛИ СЕНДВИЧИ

КЛУБ СЕНДВИЧИ

ВЕГЕТАРИЈАНСКИ СЕНДВИЧИ

БУРГЕРИ

МИНИ БУРГЕРИ

ГИРО

ТОСТОВИ

ПИЦИ

РОЛО ПИЦА

МИНИ ПИЦИ

ПАСТРМАЈЛИИ

ПАНЦЕРОТИ

ПОМФРИТ

ПАЛАЧИНКИ

СМУТИ

Затвори
Затвори