klikni jadi logo
Сите кујни
Американска (4)
Белгиска (2)
Мексиканска (2)
Кинеска (4)
Турска национална (2)
Протеинска храна (3)
Здрава храна (6)
Арапска (1)
Македонска (23)
Италијанска (23)
Вегетаријанска (6)
Корејска (1)
Интернационална (34)
Морска храна (5)
Јапонска (2)
Кубанска (1)
Повеќе

Отворени ресторани

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

Проблем со нарачки 078 47 80 14
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче "Плати онлине" преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори