За Кликни Јaди

 

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија.

Зголемен промет без дополнителна инвестиција!

 

Соработувајте со нас !

Во соработка со КликниЈади добивате :

 • Промоција на вашиот Ресторан
 • Вашето мени на www.kliknijadi.mk
 • Достава на вашата храна до секој Ваш клиент
 • Клиентите на КликниЈади ке дознаат за Вас
 • Дополнителен профит за Вас 

Заедно до поголем Успех !

Контактирајте не веднаш на имејл info@kliknijadi.mk или јавете ни се на 078 47 80 36 или 078 47 80 14 

 

 

Широка селекција на јадења од ресторани во Скопје

Нашите ресторани се истакнуваат со своите вкусни јадења, приготвени со посебно внимание и висок квалитет. Животот е премногу краток за лоши искуства со храна и затоа ние се грижиме нашите партнери да го одржуваат високиот квалитет на приготвените јадења. Ние ја испорачуваме храната што вие самите ќе ја одберете до вашата врата за помалку од 1 час и ни представува задоволство да ве служиме со високо квалитетни јадења.

Факти за Кликни Јади

Сервисот Кликни Јади е основан на почетокот на 2015 год. и до денес имаме на располагање вкусни јадења од 45 ресторани во Скопје. Секојдневно сме во преговори со нови ресторани и работиме напорно за да обезбедиме голем избор на вкусни јадења за сечиј вкус.

 • Тимот на Кликни Јади денес брои над 15 вработени
 • Довербата ни ја доверија над 70 партнери

Визија

Ние ќе бидеме префериран партнер на фирмите и компаниите во Скопје што имаат потреба од кетеринг услуги на работното место. Ние ќе ги служиме нашите клиенти со високо ниво на услуга и навремена достава.

Мисија

Ние ќе ја исполнуваме потребата за обезбедување на вкусна и квалитетна храна за поединци и компании во Скопје.

Keywords / за пребарување

 • Isporaka na hrana, dostava na hrana, brza hrana, gotveni jadenja, kineska hrana, izbor od 50 restorani, Pica, Hamburger, Meksikanska, Kubanska, достава на храна dostava na hrana takeaway
 • достава до дома dostava do doma food online
 • достава dostava online restaurant
 • испорака на храна isporaka na hrana online
 • испорака до дома isporaka do doma we deliver
 • испорака isporaka delivery
 • нарачај naracaj narachaj Order
 • нарачај преку интернет naracaj preku internet narachaj preku internet Order online
 • ресторан restoran restaurant
 • кликни јади klikni jadi click and eat
 • кинеска кинески kineska Chinese
 • мексиканска мексикански meksikanska Mexican
 • кубанска кубански kubanska Cuban
 • специјалитети специјалитет specijalitet specialties
 • готвени јадења готвено gotveni jadenja gotveni jadena cooked meals
 • здрава храна zdrava hrana healthy food
 • вегетаријанска vegetarijanska vegetarian
 • веганска veganska vegan
 • макробиотика makrobiotika macrobiotics
 • макробиотичка makrobioticka macrobiotic
 • салати салата salati salata salads
 • смуди smudi barbecue
 • смути smiti smoothie
 • скара skara grill
 • лесковачка leskovachka leskovacka leskovachka
 • пица пици pica pici pizza
 • пастрмајлија pastrmajlija pastrmajlii pastrmajlija
 • суши sushi susi sushi
 • тортиљи tortilji tortoli tortillas
 • палачинки палачинка palacinka palachinka pancakes
 • вафли вафла vafli vafla waffles
 • морски плодови morski plodovi palacinki seafood
 • морска храна morska hrana
 • риба riba fish
 • тестенини testenini
 • паста pasta paste
 • шпагети shpageti spageti spaghetti
 • макарони makaroni macaroni
 • рижото rizoto risotto
 • бургер burger burgeri Burger
 • врап vrap wrap
 • сендвич sendvich sendvic sandwich
 • појадок pojadok breakfast
 • доручек doruchek dorucek breakfast
 • ручек ruchek rucek lunch
 • вечера vechera vecera dinner
 • ручек на работа
 • ruchek na rabota
 • rucek na rabota
 • lunch at work 
 • кинеска
 • мексиканска
 • кубанска
 • готвенo
 • здравo
 • вегетаријанска
 • веганска
 • макробиотичка
 • салати
 • смуди
 • смути
 • скара
 • пица
 • пастрмајлија
 • суши
 • тортиљи
 • палачинки
 • вафли
 • морска
 • риба
 • тестенини
 • паста
 • шпагети
 • макарони
 • рижото
 • бургер
 • врап
 • сендвич
 • појадок
 • доручек
 • ручек
 • вечера
 • достава
 • испорака 
 • нарачај
 • интернет
 • ресторан
 • јади
 • кинеска
 • мексиканска
 • кубанска
 • специјалитети
 • готвени
 • здрава
 • вегетаријанска
 • веганска
 • макробиотика
 • макробиотичка
 • салати
 • смуди
 • смути
 • скара
 • лесковачка
 • пица
 • пастрмајлија
 • суши
 • тортиљи
 • палачинки
 • вафли
 • морски
 • морска
 • риба
 • тестенини
 • паста
 • шпагети
 • макарони
 • рижото
 • бургер
 • врап
 • сендвич
 • појадок
 • доручек
 • ручек
 • вечера
 • работа
Проблем со нарачки +389 2 6138 773
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче "Плати онлине" преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори