klikni jadi logo
All kitchens
Американска (7)
Mexican (2)
Chineese (4)
Турска национална (3)
Протеинска храна (4)
Healthy food (9)
Арапска (1)
Macedonian (31)
Italian (24)
Вегетаријанска (8)
Корејска (1)
International (46)
Морска храна (8)
Japanese (2)
Cuban (1)
More

Затворени ресторани
(можни се само преднарачки)

restaurant photo
(744)
Италијанска, Интернационална
Достава: 35 мин.
Бесплатна достава над 400 ден.
Min. Order: 300 + (50д. delivery cost)
restaurant photo
(935)
Македонска, Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална, Протеинска храна
Достава: 35 мин.
Бесплатна достава над 750 ден.
Min. Order: 300 + (50д. delivery cost)
Проблем со нарачки +389 2 6138 773
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче "Плати онлине" преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори