Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
klikni jadi logo

Како да нарачам?

Отворете на www.kliknijadi.mk 

  • Регистрирајте се
  • Одберето го Вашиот омилен ресторан
  • Одберето го Вашето омилено јадење
  • Порачајте
  • Почекајте Доставувачот да заѕвони на вашата врата

Доколку имате проблем при регистрација, најава или пак при креирањето на нарачката, ве молиме контактирајте не на 078478014

 

 

 

Затвори
Затвори