Sushico
Кинеска, Јапонска
(39)
Доставата ја врши ресторанот
Сабота: 14:00 - 21:00
Мин. нарачка: 500 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПРЕДЈАДЕЊА (APPETIZERS)

СУПИ (SOUPS)

МОРСКА ХРАНА (SEAFOOD)

СВИНСКО (PORK)

ПИЛЕШКО ( CHICKEN )

ТЕЛЕШКО ( BEEF )

САЛАТИ (SALADS)

ЗЕЛЕНЧУЦИ (VEGETABLES)

ОРИЗ (RICE)

НУДЛС (NOODLE)

ТАИ И ЈАПОНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ (THAI AND JAPANESE SPECIALS)

ДОНБУРИ (DONBURI)

НИГИРИ / САШИМИ ( NIGIRI / SASHIMI )

МЕНИ ЗА ДЕЦА (KIDS MENU)

БЕНТО МЕНИ (BENTO MENUS)

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ (CHEF'S SPECIJALS)

КАРПАЧО / ТАРТАР (CARPACCIO / TARTAR)

САШИМИ (SASHIMI) 5 ПАРЧИЊА / 5PCS

SUSHI ROLLS 6 ПАРЧИЊА / 6PCS

ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ИЗБОР (VEGETARIAN CHICE)

СЕТ МЕНИ / SET MENU

ТОПЛИ РОЛС / HOT ROLL / INSIDE OUT

СПЕЦИЈАЛНИ РОЛС / SPECIAL ROLL / INSIDE OUT

ДЕСЕРТИ / DESSERTS

Затвори
Затвори