Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Скара Бар
Македонска, Интернационална
(12)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 56 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ДОРУЧЕК

САЛАТИ

ПРЕДЈАДЕЊЕ

ЛЕСНА ВАРИЈАНТА

РИБА

ПЕЧЕЊЕ

ПИЛЕШКО НА СКАРА

СВИНСКО НА СКАРА

ТЕЛЕШКО НА СКАРА

МЕЛЕНО МЕСО И КОЛБАСИ НА СКАРА

ПРИЛОЗИ

ДЕСЕРТИ

АПЕТИСАНИ

Затвори
Затвори