Шеф
Македонска
(14)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 82 минути
Сабота: 11:00 - 14:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

СВЕЖИ САЛАТИ (FRESH SALADS)

КРЕМ САЛАТИ (CREAM ЅALADS)

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА (COOKED DISHES)

СКАРА (GRILL)

Затвори
Затвори