Peking Garden
Кинеска, Јапонска
(270)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 48 минути
Сабота: 11:00 - 22:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

СПЕЦИЈАЛНА РУЧЕК ПРОМОЦИЈА (PROMOTIONAL SPECIAL LUNCH ) (SERVED TILL 15: 00)

МЕНИ А (MENU A)

МЕНИ Б (MENU B)

МЕНИ Ц (MENU C)

МЕНИ Д (MENU D)

СУПИ (SOUPS)

САЛАТИ (SALADS)

ПРЕДЈАДЕЊА (APPETIZERS)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN DISHES)

МОРСКА ХРАНА (SEAFOOD)

СУШИ (SUSHI)

РОЛОВИ (ROLLS)

НУДЛИ (NOODLE)

ОРИЗ И ДАМПЛИНГ (RICE AND DUMPLING)

ДЕСЕРТ (DESSERT)

Затвори
Затвори