Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Кибо
Македонска, Италијанска, Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална
(10)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 55 минути
Петок: 09:00 - 16:00
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПОЈАДОК

ЧОРБИ

СЕНДВИЧИ

САЛАТИ

КИБО САЛАТИ

СЕЗОНСКИ САЛАТИ

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

КИБО МЕЗЕ

НАШ ПРЕДЛОГ - СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ТЕСТЕНИНИ

СКАРА

КИБО СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ВО ТАВА

МАКЕДОНСКИ ЈАДЕЊА

ПРИЛОЗИ ДОДАТОЦИ

РИБИ

ДЕСЕРТИ

АПЕТИСАНИ

Затвори
Затвори