Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Ѕвезден океан
(25)
Доставата ја врши ресторанот
Петок: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 350 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

СУПИ ( SOUP )

САЛАТА ( SALAD )

СОСЕМА НОВО ( NEWEST )

ПИЛЕШКО ( CHICKEN )

СВИНСКО ( PORK )

РИБА ( FISH )

БЕЗ МЕСО ( VEGETABLE DISHES )

ТЕСТЕНИНИ ( PASTA )

ОРИЗ ( RICE )

ДЕСЕРТИ ( DESSERTS )

ПРОМОТИВНИ ( LUNCH ) ПАКЕТИ

Затвори
Затвори