Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Амигос
Мексиканска, Здрава храна, Вегетаријанска
(66)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 52 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

RECOMMENDED

BREAKFAST FROM 09:00 TO 13:00

APETIZERS

SALADS

TORTILLAS SPECIALS

VEGETERIAN OFFER

VEGAN

AMIGOS SPECIALS WITH MEAT

DESSERTS

Затвори
Затвори