Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Ацико
Италијанска, Здрава храна, Интернационална
(2)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 80 минути
Петок: 09:00 - 21:00
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

СЕНДВИЧИ

ЛАДНИ СЕНДВИЧИ

ПОМФРИТ

ПИЦИ

ТОСТ

ПИЦА СЕНДВИЧ

ФУРНАРИНИ

ДАСКИ

ДОДАТОЦИ

ПАЛАЧИНКИ

ПОХОВАНИЦИ

СМУТИ

ОВОШНИ САЛАТИ

ЗИМСКИ САЛАТИ ЗА РАКИЈА

СВЕЖИ САЛАТИ

Затвори
Затвори