RUMI`S HOME CUISINE
Македонска
4.99 4
Време за достава: 30-60 минути
Недела: 10:00 - 10:00
Плаќање: во готово / онлајн
Мин. нарачка: 300 ден. + достава

COCA COLA DEALS

ПОЈАДОК

САЛАТИ

ДНЕВНО МЕНИ

СКАРА

ПОСНИ ЈАДЕЊА БЕЗ ЗЕЈТИН

ПОСНИ ЈАДЕЊА СО ЗЕЈТИН

НАЈНОВО

ВРАП

ВЕГЕТАРИЈАНСКО МЕНИ

ДОДАТОЦИ

MENI ZA PROSLAVI MOPE

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на +389 2 3060200

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори
Внесете нова адреса за достава
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.