PUBLIC ROOM
Македонска, Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална, Протеинска храна
(1157)
Time for delivery: 45 minutes
Average delivery time: 44 minutes
Thursday: 09:30 - 23:00
Min. Order: 400 den. + delivery cost
Payment: во готово/со картица

DISCOUNTS

Amount over  750 denars - 15 %

SMOOTHIES

EXTRAS

Проблем со нарачки +389 2 6138 773
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче "Плати онлине" преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори